m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
Image Alt

Vietnam

Vietnam

Het Zuidoost-Aziatische land Vietnam maakt deel uit van het voormalige Indochina, met vroeger ook nog Laos en Cambodja. Deze landen vullen elkaar ook mooi aan tijdens een uitgebreide rondreis.

Vietnam heeft een cultuur van ruim 4000 jaar oud. Vanuit historisch en cultureel oogpunt, en met de wonderlijke fauna en flora, kent het land dus makkelijk tientallen hoogtepunten.

Van Halong Bay tot en met Hanoi en van Whale Island tot en met Ho Chi Minh City. U bezoekt stilzwijgende tempels en keizerlijke monumenten in het drukke Hanoi, rijdt met brommertjes door Saigon of ontdekt de waterrijke Mekongdelta. Om nog maar te zwijgen van de fantastische keuken!

U krijgt ook volop de kans om aan de drukte van de stad te ontsnappen en op plaatsen te komen waar de tijd lijkt stil te staan. In Noord-Vietnam kan u prachtige bergwandelingen maken langs immense rijstterrassen. Op markten zoals die van Bac Ha maakt u kennis met de vele kleurrijke minderheden en bergvolkeren in het land.

Vietnam heeft ook een kustlijn van 3000 km, met schitterende tropische stranden. Grote trekpleister is het idyllische Halong Bay, niet ver van de huidige hoofdstad Hanoi. Ook in deze stad ontkom je niet aan de Franse invloeden.

De grote diversiteit aan bevolkingsgroepen en landschappen maakt van Vietnam, een land met een bewogen en heftige geschiedenis, een unieke en intense reisbestemming.

Enkele hoogtepunten

  • Steden Hoi An, Hanoi, Ho Chi Minh.
  • Bergvolkeren in Noord-Vietnam.
  • Natuurpracht in Halong Bay en Lan Ha Bay.
  • Stranden van Whale Island.
  • Fietsen in de Mekong Delta

 

 

 

 

A day of travelling will bring a basket full of learning.

– Vietnamese Proverb –