m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
Image Alt

Op maat

Elke reiziger is uniek

Zeppelin reizen stippelt uw droomreizen volledig op maat uit. Alles inbegrepen: internationale vluchten, verblijf, transport, activiteiten, … Zeppelin regelt uw reis-zonder-zorgen.

Wonderlijke reizen, waarbij u bewust de tijd neemt om comfortabel te ontdekken, te beleven en te genieten. Zeppelin heeft sinds 1 januari 2020 een vast kantoor, waarbij iedereen welkom is op afspraak. Wij luisteren graag naar uw reiswensen en -verlangens.

Elke uitgewerkte reis is uniek, want elke reiziger vinden wij uniek.
Vertel ons over uw favoriete bestemming, individueel of in groep, reisperiode, interesses, de sfeer die u wilt beleven en uw beschikbare budget. Wij bestuderen dit grondig en adviseren u uitgebreid over de prachtige reizen die bij u passen.

Als Familie Zeppelin reizen wij zelf vaak met onze 4 kinderen, en kunnen u dus ook specifiek inspireren en informeren over gezins- en familiereizen.

Zeppelin heeft een wereldwijd netwerk van lokale medewerkers en partners. Wij bieden weloverwogen bestemmingen aan, maar kleuren daarbij graag buiten de lijntjes, verlaten graag de hyperdrukke paden om voor échte reisbeleving te kiezen. Comfortabel, veilig, duurzaam, …  Onvergetelijk!

Onze planeet is uniek

De coronaviruspandemie legt op een pijnlijke manier onze huidige relatie met de natuur bloot. Uit recent onderzoek blijkt nu dat niet alleen de jacht op en verkoop van wilde dieren een oorzaak is van het uitbreken van het virus, maar ook ontbossing en fragmentatie van tropische wouden daar een cruciale rol in spelen.

Omdat we onze planeet zo graag zien, willen we graag ons steentje bijdragen en een halt toeroepen aan deze ontbossing.

Wij werken samen met Bos+ voor het planten van bomen voor iedere vliegreis, binnen en buiten Europa.