m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
Image Alt

Over ons

Jessie Oosterlynck

Uw Reisexpert

Jessie richtte vol passie en toewijding Zeppelin Reizen op in 2013, en is hier de onbetwiste reisexpert. Nog weinig landen hebben geheimen voor haar. Van kindsbeen af reisde Jessie de wereld rond. In 2010 ondernam ze zelfs een 14 maanden durende fietsreis naar China, hier groeide haar voorliefde voor Centraal-Azië. Vijftien jaar professionele ervaring in de reissector en ontelbare reiservaringen stelt Jessie volledig ten dienste van haar zeppelinreizigers. Ze werkt elke reis perfect op uw maat uit en is altijd bereikbaar voor haar reizigers. Als mama van twee jonge kinderen en plusmama van twee, is Jessie ook een referentie op het vlak van gezins- en familiereizen.

Kristof Francis

Communicatiebrein

Kristof is als ex-journalist, PR-coach en theateracteur het communicatiebrein van Zeppelin Reizen. Als ervaren reisleider voelt hij ook goed aan wat reizigers verlangen, zowel individueel als in groep. Hij houdt van berg, bos en zee. Canada, Nieuw-Zeeland, Argentinië, Marokko, Georgië, Kenia en Tanzania met de top van de Kilimanjaro waren hoogtepunten. Kristof is vader van vier kinderen, reist vaak met zijn gezin, en maakt graag van uw gezins- of familiereis een hechte en wonderlijke belevenis.

Team Zeppelin

Reisexperten

Naast Jessie en Kristof bestaat Zeppelin uit een gevarieerd team van nationale en internationale medewerkers. Als onafhankelijk en reizend kantoor heeft Zeppelin de waardevolle en noodzakelijke contacten en partnerships over de hele wereld.