m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
Image Alt

Filipijnen

Filipijnen

De Filipijnen, een archipel in Zuidoost-Azië, bestaan uit iets meer dan 7000 grote en kleine eilanden, waarvan er ongeveer 1.000 permanent of tijdelijk bewoond zijn. Zo’n twee derde van de oppervlakte bestaat uit de twee eilanden Luzon in het noorden, met hoofdstad Manila, en Mindanao in het zuiden. Andere grote eilanden zijn Palawan, Panay, Mindoro, Samar, Negros, Leyte, Cebu en Bohol.

De Filipijnen kennen een enorme verscheidenheid aan fauna en flora, verspreid over diverse biotopen. Ongerepte bergen en vulkanen, tropisch regenwoud, moerassen, rijstterrassen, mangroves, kleurrijke koraalriffen en paradijselijke stranden. U waant zich vaak heerlijk alleen in een prachtige en rustgevende wereld.

Reizigers kunnen zich op vele manieren onderdompelen in dit wonderlijke eilandenparadijs. Laat je meevoeren in de bruisende Filipijnse hoofdstad Manilla en ontdek de stad met een bamboobike, verken het platteland vol rijstvelden en koffieplantages, maak kennis met de vriendelijke locals, trek de bergen in en beklim een vulkaan. Of hop van eiland naar eiland en snorkel u ontspannen een weg door de fascinerende onderwaterwereld aan een van de vele schitterende parelwitte stranden.

Enkele hoogtepunten

  • Eilandhoppen rond Palawan, Coron, Calamian, …
  • Rijstterrassen in Cordillera Mountains.
  • Paradijselijke, ongerepte stranden.
  • Chocolate Hills op Bohol.
  • Duiken rond Malapascua Island.

 

 

 

The Philippines is where Asia wears a smile.

Beautiful products can only be made by happy people.

– Imelda Marcos –