m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us

USA voorbeeldreis

Price
Scroll down

USA voorbeeldreis

per persoon

We hadden hier ontelbaar veel mogelijkheden om een USA voorbeeldreis te presenteren. We hebben voor een klassieker gekozen: een rondreis door West-USA met de vele nationale parken.

U start in Phoenix, een zeer handige luchthaven op een paar uur van de grand Canyon. Van hieruit gaat het verder naar Page, Monument Valley, Bryce, Zion, Las Vegas, Dead Valley, Yosemite en San Francisco.

Wij raden aan om te verlengen in de buurt van enkele nationale parken als u een echte natuurmens bent. U zal zich deze keuze zeker niet betreuren.

Vraag gerust naar alternatieve routes.

  • Beste reisperiode : april tot en met oktober, maar opgelet de Tioga pass in Yosemite is gesloten vanaf de eerste sneeuwval tot en met (midden/eind) juni.
1
Dag 1 - PHOENIX
Aankomst in PHOENIX. Overnachting aan de luchthaven en even bekomen van de lange vlucht. Jullie kunnen de huurwagen al ophalen zodat jullie de volgende dag al vroeg kunnen doorrijden naar de Grand Canyon.
2
Dag 2 - PHOENIX - GRAND CANYON.
Start van de mooie rondreis.
3
Dag 3 - GRAND CANYON
Vrije dag in Grand Canyon.
4
Dag 4 - PAGE
Na een rit van een 2,30 tal uurtjes komen jullie aan in Page. Een bezoek aan Page gaat altijd gepaard met een uitstap aan Antelope Canyon en Lake Powell. Jullie verblijven hier 3 nachten. Vandaag kunnen jullie een boottocht maken op Lake Powell en de wandeling naar Horseshoe Bend inplannen.
5
Dag 5 - PAGE - ANTELOPE CANYON - PAGE
Om 11u30 worden jullie verwacht aan de Antelope Canyon voor een prachtig schouwspel van kleuren en lijnen in een canyon. 11u30 is het beste moment door de invallende lichtstralen van de zon is het nog spectaculairder dan op andere momenten. Dit moet op voorhand geboekt worden want op de dag zelf is er geen plaats meer. Vrije namiddag.
6
Dag 6 - PAGE
Vrije dag.
7
Dag 7 - PAGE - CAPITOL REEF NATIONAL PARK
Capitol Reef National Park ligt in de zuidelijke woestijn van Utah, een oase van kleurrijke zandstenen rotsen, indrukwekkende tafelbergen en hoge monolieten. Het is een eindje rijden (4u40min), maar het is het zeker waard.  Je vanhier 3 prachtige wandelingen maken : The Hickman Bridge Trail, Chimney Rock Loop Trail en The Cassidy Arch Trail.
8
Dag 8 - CAPITOL REEF NP
Vrije dag. WANDELDAG.
9
Dag 9 - CAPITOL REEF NP - BRYCE CANYON
Éen van de mooiste Nationale Parken is ongetwijfeld Bryce Canyon. Ik heb hiervoor 2 nachten voorzien. Het is een 3 tal uur rijden van Capitol reef naar Bryce canyon.
10
Dag 10 - BRYCE CANYON
Vrije dag
11
Dag 11 - BRYCE CANYON - ZION UNDER CANVAS
OPTIONEEL Paardrijden - 1u30 min om 10u30 in de voormiddag. Voor beginners en gevorderden, vanaf 7 jaar.   Schilderachtige tocht door het Bryce Canyon-gebied. Rit te paard van 1.5 uur, die het Dixie National Forest en de rand van het Water Canyon Amphitheater omvat, de eerste canyon in Bryce Canyon National Park. Bij het verlaten van de rand beklimt u Bristlecone Pine Ridge waar u Bristlecone-dennen van 1500 jaar oud ziet. U zie bovendien Boat Mesa en Sinking Ship Peak, een aantal van de hogergelegen punten in Fairyland Amphitheater. De rit vormt een lus van 7 kilometer. Nadien rijden jullie door naar Zion.
12
Dag 12 - ZION UNDER CANVAS
Vrije dag in Zion. Overnachting in Zion under canvas
13
Dag 13 - ZION - LAS VEGAS
Na 3 uur rijden komen jullie aan in Vegas. Hier heb ik 2 nachten voorzien in een hotel met zwembad. Even uitrusten en genieten. 
14
Dag 14 - LAS VEGAS
Vrije dag in Vegas.
15
Dag 15 - MAMMOTH LAKES
Vandaag rijden jullie door Dead Valley en verder door naar Mammoth Lakes. (5u30min).   In Mammoth Lakes is niet zo veel te zien en te beleven, maar het is een ‘verplichte' stop onderweg naar Yosemite village.
16
Dag 16 - YOSEMITE VILLAGE
Langs het prachtig Lee vining & mono lake komen jullie stilaan bij Yosemite valley, met z’n prachtigen Sequoias en adembenemende uitzichten.
17
Dag 17 - YOSEMITE - SAN FRANCISCO
Rit van Yosemite naar San Francisco. (3u50min)
18
Dag 18 - SAN FRANCISCO
Vrije tijd in San Francisco. Ga eens fietsen, neem de tram of de hop-on hop off bus, bezoek een lokale rommelmarkt en geniet op Fishermans Wharf van een koffie op het terras. Indien u Alcatraz wenst te bezoeken dan moet dit ver op voorhand worden gereserveerd.
19
Dag 19 - SAN FRANCISCO
Vrije dag.
20
Dag 20 - SAN FRANCISCO
Vrije dag.
21
Dag 21 - SAN FRANCISCO - BRUSSEL
Vertrek naar de luchthaven met de huurwagen of transfer.