m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us

China voorbeeldreis

Price
Scroll down

China voorbeeldreis

per persoon

China is te groot om te bereizen in één keer. Voor onze China voorbeeldreis maakten we daarom een selectie van de must-sees voor een eerste kennismaking met het land.

Tijdens deze 17-daagse rondreis met gids ontwaakt u in Beijing, fietst u langs de Chinese muur, kijkt u met verstomming naar het terracotta-leger van Xian, geniet u van de gezellige straatjes van Pingyao en staat u versteld van de prachtige natuur van Shangri-La en Lijiang.

Dit is een reis vol hoogtepunten en wauauauw’s.

  • Beste reisperiode : april tot en met oktober.
1
Dag 1 - Aankomst Beijing
Aankomst in Peking in de ochtend en ontmoeting met onze Engelstalige lokale gids. Samen bezoeken jullie het Zomerpaleis en nemen jullie de boot als het weer het toelaat. De gids brengt jullie naar de bekende Hutong wijk (smalle straatjes en steegjes van Peking) en Houhai Lake. Overnachting in Red Wall Hotel 4* , standaardkamer met ontbijt.
2
Dag 2 - BEIJING - GREAT WALL HIKING & CYCLING
Transfer naar het platteland nabij Huahuacheng. Jullie fietsen door dorpjes langs de Great Wall en maken een wandeling op het niet gerestoreerde deel. (goede stapschoenen meenemen). Lunch in een lokaal restaurant. Overnachten doen jullie in een guesthouse aan de Great Wall, inclusief ontbijt.
3
Dag 3 - BEIJING - GREAT WALL HIKING & CYCLING
Vandaag fietsen jullie naar Changling (Ming tombs) gedurende een 2 tal uurtjes. In de namiddag keren jullie terug naar Peking en bezoek er nog de Temple of heaven.  Lunch in een lokaal restaurant. Overnachting in Red wall hotel, standaardkamer met ontbijt.
4
Dag 4 - BEIJING /PINGYAO
In de voormiddag hebben we een bezoek gepland aan Tianmen en de Verboden stad. In de namiddag transfer naar het treinstation. - TRAIN BEIJING/PINGYAO 2nd class seat - . D2005 15:29/19:33   (HIGH SPEED TRAIN) Aankomst om 19u32 in Pingyao en transfer naar het hotel. Overnachting in Hongshanyi Hotel, Boutique , standaard kamer met ontbijt.
5
Dag 5 - PINGYAO/XIAN
In de ochtend starten jullie met een bezoek aan de oude stad.  The old town is surrounded by a completely intact 6-km (3.73 miles) Ming Dynasty city wall. As the central axis of the town, the South Street now still keeps its traditional layout and the unique features. The street used to be the home to banks, pawnshops, oil shops, grain shops, wood ware shops, hotels, clothing shops and dye workshops. All of this made Pingyao of one China's leading financial centers during the Qing Dynasty. Lunch in een lokaal restaurant. Verderzetting van het bezoek aan de stad. Transfer naar Pingyao Station voor de trein naar Xian. – TRAIN PINGYAO /XIAN 2nd CLASS SEAT -D 2565.  (15u43-18u29).  Pick up aan het station en transfer naar het hotel voor een vrije avond. Overnachting in Pu Su Jade Boutique hotel, standaard kamer met ontbijt.
6
Dag 6 - XIAN
In de voormiddag brengen jullie al vroeg een bezoek aan het Terra Cotta Leger van XIAN. Een must voor iedere bezoeker aan China. The Terra Cotta Warriors and Horses are the most significant archeological excavations of the 20th century. Work is ongoing at this site, which is around 1.5 kilometers east of Emperor Qin Shi Huang's Mausoleum, Lintong County, Shaanxi Province. Lunch in een lokaal restaurant. In de namiddag bezoeken jullie nog de Grand Mosque en Muslim street. ’s Avonds kunnen jullie rustig dineren op de ‘night market’ waar je kan kiezen tussen een heleboel Chinese lekkernijen en speciallekes… Overnachting in Pu Su Jade Boutique hotel, standaard kamer met ontbijt.
7
Dag 7 - XIAN/KUNMING
In de voormiddag staat er wat actie op het programma met een fietstocht langs de oude stadswallen van Xian.  Lunch is voorzien in een lokaal restaurant. In de namiddag bezoeken jullie nog de “Great Wild Goose Pagoda”. Nadien worden jullie naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Kunming. (vertrek tussen 17 en 18u - aankomst rond 20u)) In Kunming worden jullie opgepikt door de chauffeur en naar het hotel gebracht. Overnachting in Baoyue Homestay hotel - standaardkamer met ontbijt.
8
Dag 8 - KUNMING - SHANGRI LA
Vooraleer jullie doorreizen naar Shangri La gaan jullie eerst nog the Dragon Gate Grotto gaan bekijken op 15 km van Kunming. Dit zijn de grootste en mooiste Daoism grotten in Yunnan provincie. Rond 15u30 nemen jullie de vlucht naar Shangri La. Vrije avond in Shangri La. Overnachting in Shangri-La E-outfitting Boutique Hotel, superior kamer met ontbijt.
9
Dag 9 - SHANGRI LA
Ontbijt in het hotel en volledig daguitstap met gids naar Songzhalin Klooster (grootste Tibetaanse boeddhistische klooster in Yunnan provincie), de oude stad, Napahai Lake en lunch bij een Tibetaanse familie. In de late namiddag keren jullie terug naar het hotel en hebben de rest van de avond vrije tijd. Overnachting in Shangri-La E-outfitting Boutique Hotel, superior kamer met ontbijt.
10
Dag 10 - SHANGRI LA - LIJIANG
Transfer naar Lijiang in privé wagen.  ( 4.5 uur rijden door een prachtig landschap.). Onderweg stoppen jullie voor een prachtig uitzicht van de Tiger Leaping gorge. Bij aankomst in Lijiang, check-in in het hotel en vrije tijd. Maak gerust nog even een wandeling in de oude straten van Lijiang. Overnachting in Anyu Hotel, boutique , standaardkamer met ontbijt.
11
Dag 11 - LIJIANG
In de voormiddag trekken jullie de bergen in en zien de prachtige piek van de Jade Dragon snow mountain. Lunch in een lokaal restaurant. Namiddag bezoek aan Baisha village waar u mooie oude fresco’s kan bewonderen. Vrije avond. Overnachting in Anyu Hotel, boutique , standaardkamer met ontbijt.
12
Dag 12 - LIJIANG - GUILIN
In de voormiddag ontdekken jullie Black Dragon Pool, Dongba Museum & Mu Family Mansion. Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Guilin (rond15u) Bij aankomst in Guilin, maakt u een wandeling langs Dongxixiang Street, een old-fashion-style street of Ming Dynasty. Overnachting in Guilin Zizhou Panorama Hotel, boutique, standaard kamer met ontbijt.
13
Dag 13 - GUILIN / LONGJI / GUILIN
Vroeg ontbijt en klaarmaken voor de 3 uur durende rit naar de rijstterrassen van Longji. ’s Namiddags transfer terug naar het hotel.  Overnachting in Guilin Zizhou Panorama Hotel, boutique, standaard kamer met ontbijt.
14
Dag 14 - GUILIN /YANGSHUO
Ontbijt in het hotel. Transfer naar Yangshuo en aansluitend cruise op de Li river.  Als avondactiviteit hebben we voor u de Show of Zhang Yimou gereserveerd.  (Impression Liusanjie) Overnachting in Yangshuo River lodge Hotel, boutique , deluxe met ontbijt.
15
Dag 15 - YANGSHUO
Breng een bezoekje aan Fuli Old village en neem een bamboeraft op de Li Rivier. Ontbijt en lunch is inbegrepen. Overnachting in Yangshuo River lodge Hotel, boutique , deluxe met ontbijt.
16
Dag 16 - YANGSHUO
Deze voormiddag nemen jullie deel aan een heerlijke kookworkshop. Na de lunch die jullie zelf gemaakt hebben, kunt u nog even fietsen met de mountainbike doorheen het prachtige landschap van Yangshuo. Overnachting in Yangshuo River lodge Hotel, boutique , deluxe met ontbijt.
17
Dag 17 - YANGSHUO / GUILIN / BRUSSEL
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven Guilin. Vooraleer jullie de vlucht nemen naar huis bezoeken jullie eerst nog de Reed Flute cave & elephant trunk hill. Daarna brengt onze chauffeur jullie naar de luchthaven voor de vlucht naar Peking en aansluitend Amsterdam/Antwerpen centraal.