m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us

Botswana voorbeeldreis

Price 11 dagen
Scroll down

Botswana voorbeeldreis

per persoon

Deze Botswana voorbeeldreis start bij de Victoriawatervallen op de grens met Zambia en Zimbabwe.

In Botswana nemen we u vervolgens mee naar Okavango, Chobe en Moremi. In deze 3 prachtige wildparken heeft u de kans allerlei wild te spotten. Dit kan per boot, per 4×4, al wandelend of per helikopter, telkens in het gezelschap van de ranger.

Het wild is alom aanwezig: leeuwen, luipaarden, herten, hyena’s, olifanten, giraffen, buffels, nijlpaarden,… Veel kans dat u ze allemaal, of toch zeker een deel ervan, zal ontmoeten op één van de game drives die de lodges voor u uitwerken.

  • Beste reisperiode : mei, juni, juli, augustus, september.
1
Dag 1 tot 3 - Aankomst Victoria Falls - transfer naar de lodge aan Victoria Falls + verblijf
2 nachten verblijf aan de Victoria Falls. Vlieg, vaar of wandel langs de Falls.
2
Dag 3 tot 6 - Chobe Riverfront
Transfer naar Chobe. 3 nachten verblijf in een prachtig hotel met zicht op de Chobe rivier. Dit is het mekka van de waterbuffels, olifanten en nijlpaarden. Een safari langs en op het water staat dus zeker op het programma.
3
Dag 6 tot 9 - KHWAI regio
Tijdens uw verblijf in deze regio spendeert u de meeste tijd op en rond de Khwai rivier.-, die de natuurlijke barrière vormt met Moremi game reserve in het zuiden. De Khwai river is de ideale plaats voor wildlife. Hier kan je onder meer luipaarden in het lange gras spotten of leeuwinnen zien zwemmen van oever naar oever om hun pups te redden in geval van territoriale ruzies. De krokodillen liggen steeds op de loer wachtend op een impala middagmaal... Spanning verzekerd.
4
Dag 9 tot 11 - Okavango delta
In de Okavango Delta is een paradijs voor vogelliefhebbers. In het gebied leven meer dan 400 vogelsoorten waaronder talloze watervogels. Enkele bijzondere vogels die er voorkomen zijn de kraanvogel, papyrusrietzanger, Afrikaanse schaarbek, Pel's visuil, en natuurlijk de Afrikaanse visarend. Je kan de Okavango Delta op verschillende manieren ontdekken. Een wandelsafari is een unieke ervaring. Tijdens de safari kan je oog in oog komen te staan met olifanten, leeuwen en buffels. Wilt u het graag iets rustiger dan is er ook nog een bootsafari.