m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
Image Alt

REIZEN IN CORONATIJD

Griekenland

Griekenland opent zijn deuren voor toerisme.

Wij hebben nog enkele pareltjes van eilanden die wachten om ontdekt te worden. In de Cycladen vind je onder meer Paros, Naxos, Folegandros, Amorgos, maar ook de bekendere eilanden Mykonos en Santorini.

Dichter bij het vasteland heb je de Ionische eilanden, met onder meer Corfu, Zakynthos en Kefalonia.

Op Corfu vind je schitterende natuur met vele ollijfbomen en cypressen. Het eiland heeft veel beschutte baaien, ongerepte kustgebieden, toeristische badplaatsen en traditionele dorpjes. Zakynthos, het zuidelijke eiland van de Ionische eilanden, is een historische speelbal geweest van de machthebbers uit de regio. Men vindt er bergdorpjes, kloosters en vruchtbare vlaktes. Kefalonia is het grootste Ionische eiland en is kalkachtig en bergachtig. Het heeft een ruw landschap met diep ingesneden schiereilanden, kliffen, diepe baaien en mooie zandstranden.

Op het vasteland stellen we graag een selfdrive voor doorheen het schiereiland, de Peloponnesos.

De Peloponnesos heeft een zeer rijke geschiedenis. Vierduizend jaar lang was deze regio een centrum van belangrijke culturele ontwikkelingen in de Middellandse zee. In iedere uithoek op het schiereiland zijn er historische bezienswaardigheden die uit verschillende periodes stammen, vanaf de oudheid tot aan de recentere eeuwen. De Peloponnesos is ook een gastronomisch hoogwaardig gebied in Griekenland. Je vindt hier de beste wijnen. Ervaar de schoonheid van dit prachtige schiereiland !

Wij werken enkel en alleen met kleinschalige, karaktervolle hotels, B&B’s en pensions.

Vraag gerust nog naar een voorstel op maat. Wij werken volgens uw budget, interesse, gezinssamenstelling, enz,…

Kroatië

Van de kust van de Zuid-Dalmatische eilanden, badend in de aangename zon van de Adriatische zee, tot aan de Dinara, de hoogste bergtop in Kroatië, door moeraslandschappen vol met planten- en dierenleven, of het mediterrane en bosrijke Mljet… Het natuurschoon van Kroatië is eindeloos.

Ga helemaal op in de ecologisch best bewaard gebleven stukken van Europa; maar liefst 10% van de oppervlakte van Kroatië is beschermd natuurgebied. Ontdek de acht nationale parken en de elf natuurparken, waaronder de Plitvice-meren, het enige natuurerfgoed dat wordt beschermd door UNESCO.

De Adriatische zee bij Kroatië is de schoonste zee in Europa en sommige van de stranden eraan behoren tot de mooiste ter wereld.

In Kroatië kunnen we heel wat vakantiehuizen, villa’s met zwembad, kleinschalige hotels en B&B’s voorstellen. Er is zeker nog voldoende aanbod voor de hele zomer.

Vraag naar een voorstel op maat.

Andere parels van bestemmingen in Zuid-Europa:

Italië, Sicilië, Malta, Corsica, Portugal en de Canarische Eilanden.

Contacteer ons gerust voor informatie over de laatste reismogelijkheden en -regelingen naar deze of andere bestemmingen.

Bent u op zoek naar een villa met zwembad in Toscane, een authentieke finca op Gran Canaria, een Quinta in Portugal, een B&B in Malta, een luxe boutique hotel in Corsica of een farmstay in Sicilië, dan zoeken wij graag het perfecte verblijf voor u en uw familie of vriendengroep.

Leve de zomervakantie!